Hyrbil med MABI

Hem / Mabi hyrbilar

MABI är ett av Sveriges största aktörer inom biluthyrning. Du kan vända dig hit om du vill hyra bil när du ska semestra i Sverige. MABI Hyrbilar erbjuder många olika typer av bilmodeller, från olika märken och tillverkare. Du väljer själv hur länge du är i behov av din hyrbil, över en helg eller endast ett par timmar.

Bilsemester

Att semestra med bil är något som har blivit allt mer populärt och fler och fler svenskar väljer idag att utforska det egna landet. Även om du är mycket berest finns det säkerligen många platser i Sverige som du ännu inte hunnit vara på. Att resa med hyrbil eller egen bil är det bästa alternativet för många, eftersom det gör det möjligt för dig att själv kunna planera din resa och vistelse på ett enklare sätt.

Med en hyrbil behöver du inte anpassa dig efter kommunaltrafiken och får på så vis en mycket mer flexibel vistelse. Att åka genom Sverige är dessutom helt avgiftsfritt, med undantag från vissa tullavgifter när du besöker större städer. När du har en bil kan du själv röra dig från plats till plats, landskap till landskap. Har solen gått i moln där du befinner dig kan du bara ta bilen och åka efter.

För att få hyra bil är det viktigt att du har körkort och att du uppfyller kraven. Här kan det även vara bra att ladda ner en GPS-app som visar både sevärdheter såväl som restauranger så att du vet när nästa sevärdhet dyker upp eller så att du kan planera in rastpauser.

Boka hyrbil online

Det smidigaste, enklaste och billigaste sättet för dig att boka hyrbil är genom att använda dig av internet. När du bokar hyrbil online kan du välja mellan ett flertal lediga bilar, så att du hittar den som passar dig bäst. Direkt efter att du har gjort dina val får du en bekräftelse, så att du kan vara säker på att du har en bil som väntar på dig när det är dags.