Bo 3 nätter betala för 2!

villa-långbers

Ta några semesterdagar och upplev allt vad trakten kring Siljan har att bjuda på.

Vacker natur och upplevelser utöver det vanliga. Musiken på Dalhalla. Konstnärshem och konsthantverk. Levande fäbodar och kyrkbåtsrodd. Sommartid öppnar vi vår stora veranda där ni kan äta frukost eller avnjuta en kvällsmiddag med storslagen utsikt. Restaurangen öppen måndag-söndag. På söndagar serverar vi en sommarbuffé.

När du bor hos oss, bjuder vi på den sista natten. 3 dygn från 1.590:- per person i dubbelrum med frukost. Gäller juni till augusti. Dock ej midsommar eller v.31 (29/7-5/8) då vi istället erbjuder andra priser.

Detta paket blir ännu  mer förmånligt om du lägger till 2 st trerätters middagar. Du komponerar själv din trerätters middag utifrån vår à la carte.

Läs mer och boka här!

Be first to comment

20 + 3 =