Vinterns nyheter i Tänndalen

Vinter i Tänndalen

Fjäll i alla väderstreck, genuina möten, trivsamt boende och skidåkning när den är som mest njutbar. Nu blir det dessutom mer av det goda!

Pinnens Fjällgård

Bygget av fyra nya lägenheter på markplan i Pinnens Fjällgård pågår för fullt. Lägenheterna har en varierad storlek på mellan 55 -89 kvadratmeter och antal bäddar är 4 – 9 st beroende på lägenhet. 

Inför byggnationen så har man lyssnat in önskemål/behov vilket resulterat i att det kommer finnas tvättmaskin, ägarförråd i lägenheterna utöver skidförråd, bastu och några kommer även ha vinkyl. Man har lagt sig på en hög nivå gällande materialval i lägenheterna och samtliga lägenheter kommer ha uteplats. Det kommer vara kaklade badrum, askgrå golv, kök i ask och grått i kombination med rostfria vitvaror. Lägenheterna återspeglar helt enkelt “de riktiga fjällen”.

White on the hill

I vinter öppnar ett nytt café mitt i backen vid Svansjöliftarna. White on the hill är den självklara platsen för vila och värme, för samtal om allt från livets mening till dagens bästa åk,för tyst dagdrömmeri med utsikten som sällskap. Och såklart för att äta gott, dricka gott och ha det gott. White on the hill serverar omeletter med goda tillbehör, mackor och sött till kaffet.

Kjaergaards Skidskola

Landets äldsta skidskola flyttar hem till Tänndalen och tar skidskolekonceptet till en ny nivå. SkiCamp Tänndalen är en unik produkt bland svenska skidorter. Här är det inte bara glädje och att lära sig att åka skidor som gäller. Här erbjuds dessutom roliga upplevelser i en stimulerande camp och freeride-miljö.

Murklan

Utvecklingen fortsätter i Tänndalen och till vintern har vi den stora glädjen att kunna erbjuda fler boendealternativ. Delins Fjäll& Fastighets AB, som tidigare byggt Hjortronet och Fjällbruden bygger nu en ny fastighet som fått namnet Murklan.

Murklan består av moderna och ljusa lägenheter som passar den mindre familjen. Lägenheterna är på 38 välplanerade kvadratmeter med 2+2 bäddar, välutrustade kök, gemensam bastu och balkong/altan i söderläge. Lägenheterna ligger 150 meter från skidbacken och kan ta emot sina första gäster till jul, 2018.

Be first to comment

fem + tre =