Sök och tryck på enter

Tågresenärer premieras i Vemdalen

Att ta tåget till fjällvärlden och de senaste åren har man kunnat åka till Vemdalen som ligger på gränsen mellan Härjedalen och Jämtlandsfjällen. Till årets säsong har man tagit fram speciella erbjudanden som endast gäller för tågresenärer. Det är bland annat 15% rabatt på taxiresor under vistelsen och 20% rabatt på en av topprestaurangerna under hela veckan.

Nattågsatsningen i Vemdalen startades för fyra vintrar sedan och blir allt mer etablerad och populär. I fjol ökade antalet resenärer med 40% jämfört med året innan.

-I takt med trenden att allt fler unga vuxna inte tar körkort är det viktigt att kunna erbjuda alternativa resesätt. Där spelar tåget en viktig roll för Destination Vemdalens fortsatta utveckling. Det säger Marcus Ståhl, vd för Destination Vemdalen. Det är vårt sätt att tacka de gäster som väljer att resa till oss med tåg. Det är både klimat- och i många fall ekonomismart att välja tåget, framförallt om man utnyttjar rabatterna så finns det pengar att spara om man väljer tåget.

Tågen till Vemdalen drivs av det Malmöbaserade bolaget Snälltåget. Rabatterna delas ut som ett välkomstbrev under tågresan från södra Sverige till Vemdalen.

Nattågen till Vemdalen avgår varje lördag eftermiddag/kväll och anländer på Röjans station, 15 minuter från skidåkningen, varje söndag morgon hela säsongen.

Foto: Destination Vemdalen

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fyra =