Sök och tryck på enter

Svenska Campingpärlor – en semesterupplevelse utöver det vanliga

SPONSRAT INNEHÅLL FRÅN CAMPINGLIV.SE


Ur det småskaliga växer en kraft som man ska vara rädd om. Styrkan hos organisationer byggs av människor som kan sin sak och brinner för sina uppgifter.

Kärnan i Svenska Campingpärlor handlar om just detta. Att knyta samman unika platser och ge dem förutsättningar, samtidigt som vi behåller det lokala. Ur det lilla kommer det stora. Det är det lokala livet runt varje anläggning som betyder mest.

I dagsläget består Svenska Campingpärlor av nio väldigt fina anläggningar med sin egen identitet och själ.

Det är anläggningar som vi är stolta över och betyder mycket för människor. En pärla där man bara kan njuta av att leva. Det är precis så vill ha det. För den som söker det där lilla extra finns här också två 5-stjärniga campingplatser, Orsa Camping och Ansia Resort.

Vi vet att det vi gör spelar stor roll för människor – på flera plan, året runt. Men det stannar inte där. Vi är inne i en mycket expansiv fas och ser utveckling på fler håll i framtiden.

Vår vision står klar, att bli Sveriges ledande campingkedja. Hur vi ska lyckas torde stå klart för dig som tar del av vår programförklaring och strategi.

Vi är ett framgångsrikt exempel på hur det stora kan komma ur det lilla, där samarbeten får spira ur en lokal kraft som alltid är starkast där den verkar.

Vi tror på alla goda krafter som samverkar och gör skillnad. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden, där vi får våra pärlor att glänsa och fortsätta sprida värden för alla våra gäster runt om i Sverige.

Kontakta oss: Vill du komma i kontakt med någon av våra campingpärlor? Med frågor som rör campingen, campingplatser eller stugor.

Centralbokning: +46(0) 772 – 280 100
E-mail: info@campingparlor.se

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + arton =