Sök och tryck på enter

Välkommen till Selma Spa i Sunne

Selma Spa är ibland omnämnt som Sveriges första spa och idag ett av de största spahotell i Sverige för både privata gäster och konferenser.

2019 fick Selma Spa utmärkelsen som Värmlands första hotell i White Guide och omnämns som ett av de mest intressanta, spännande och bästa hotellen i Sverige. Med fokus på wellness erbjuder vi återhämtning genom aktiviteter, avkoppling, behandlingar och lokala rätter. Vi har ett holistiskt tillvägagångssätt för välbefinnande och Selma Spa är en plats där aktivitet och njutning går hand i hand. En ny start börjar här!

Vårt Spa har nyligen renoverats. Här kan du njuta av både inomhus- och utomhuspooler, bastu och en mängd olika berikande spabehandlingar. Maten på Selma Spa görs med ingredienser av högsta kvalitet och är väl genomtänkt, näringsrik och välsmakande. Med fokus på vad de olika årstiderna har att erbjuda, lagar vi matvaror från Värmland. Med över tjugo lokala gårdar och producenter på mat och dryck som partners är en unik matupplevelse en del av det vi erbjuder och du kan njuta av det i restaurangen eller i loungen. Vi tror på tanken ”från Gård-till-Bord”.

Selma Spa ligger vid sjön Fryken och är en trygg plats för dig att hitta tillbaka till dig själv i, bortom vardagens scheman och måsten. Här går träning och avkoppling hand i hand och du finner alla typer av naturupplevelser runt hörnet. Hitta lugnet i den friska luften, omfamnas av den vackra naturen in på knuten med fantastiska vandringsleder eller utmana dig själv med en tur på en mountainbike.

Hitta hit

Besöksadress: Sundbergsvägen 3, 68628 Sunne, Sverige
Koordinater: Latitud: 59,8287 Longitud: 13,1291

Kontakta

Telefonnummer: växel 0565-16600, konferens 0565-16620
Faxnummer: 0565-16621
Hemsida: https://selmaspa.se/
E-post: konferens@selmaspa.se

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *