Sök och tryck på enter

Spa- och skönhetshelg 13-15/9 på Selma spa

Spa- och skönhetshelg 13-15/9

Häng med skönhets- och hälsoexperterna Johanna Lind Bagge, Annika Ljungberg och Anna Sporre på en energigivande spa- och skönhetshelg – en perfekt nystart.

Unna dig en riktigt skön helg där vi får ta hand om dig för en stund, där du får ladda ny energi och få massor av tips, råd och inspiration inom skönhet och hälsa. Förutom våra skönhets- och hälsoexperter kommer även våra skönhetsleverantörer vara på plats och ge möjligheten til att prova på marknadens senaste produkter. Det blir en helg där återhämtning och njutning går hand i hand på ett härligt spa.

Varmt välkommen att möta hösten men ny kraft och energi som den mest färgsprakande höstdag. Vi som tar hand om er under denna helg är:

Johanna Lind Bagge – Sveriges främsta hudterapeut ger dig hudvårdsguiden!
Johanna, som har många år i hudvårds- och skönhetsbranschen guidar dig i hudvårdsdjungeln och delar med sig om sina tips och råd om hur du på bästa sätt uppnår en hudhälsa och vad du ska tänka på vid respektive ålder. Du får även quick-fix tips hur du snabbt får din hud att stråla som en stjärna och hur du förlänger sommarens lyster i huden och hur du förbereder dig inför årstidens växlingar.
”Var rädd om din hud för den ska representera dig hela livet!”

Annika Ljungberg – Berättar om sin inspirerande hälsoresa !
Annika var den hårt arbetande sångerska i gruppen Rednex och reste över hela världen och stannade aldrig upp förrän en dag då hon fick göra det största stoppet någonsin efter att ha fått cancerdomen – Leukemi. Idag är hon en mästare på självhjälp, lyssna till kroppens alla signaler och jobba med tankens kraft som också till sist ledde till en friskförklarad dom. Låt dig inspireras och lära dig av energigivande och stärkande hälsoresa.
”Om du inte tar dig tid att vårda din hälsa, så kommer du få ta tid till att vårda din sjukdom!”

Anna Sporre – Sveriges främsta Spachef ger dig spaguiden!
Anna, med många år i Spabranschen som ansvarig för Spa & behandlingar ger dig den kompletta Spaguiden med många praktiska tips och råd om hur du ska uppnå den ultimata Spa upplevelsen för kropp och själ så att alla dina sinnen stimuleras. Anna ger dig också skräddarsydda tips om hur du skapar ditt eget lilla hemma spa med enkla och praktiska lösningar av vad du redan har hemma, både för dig och din eventuella partner.
”Om du inte tar hand om din kropp, vart ska du då bo?”

Varmt välkommen till vår spa- och skönhetshelg – 13-15/9 ses vi på Selma Spa.
Programmet startar fredagen kl 18.00 och avslutas kl 12.00 på söndagen.
Ett detaljerat program kommer att skickas ut via ett välkomstmejl innan ankomst.
Till alla deltagare ges en ”goodiebag” samt under helgen finns våra hudvårdsleverantörer med och ger tips och trix till vad gästerna skall använda sig av utifrån era önskningar.

Läs mer samt boka helgen  https://selmaspa.se/paket/skonhetshelg/

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *