Sök och tryck på enter

Aktiviteter

Selma spa är ett ställe för avkoppling och påfyllning av energi. Vårt breda utbud av aktiviteter både inomhus och utomhus kombinerat med våra basturitualer, inomhus- och utomhuspool och behandlingar ger oss nöjet att erbjuda våra gäster en väl förtjänad och avkopplande vistelse.

Förutom att Selma Spa är en destination i sig finner du alltid någonting runt omkring faciliteten för hela familjen.

Syresättning, styrka och balans – Träning inne och ute, hårt eller lugnt.
Är du redo för en nystart? Börja i vårt fitnesscenter. Här kan du träna yoga, vattenträning, core, body pump, spinning, tabata med mera. I gymmet har du maskiner och fria vikter. Dessutom kan du få individanpassad coachning av en personlig tränare och uppföljning via våra olika tester. Ett stenkast från huvudentrén finns motionsspår för promenader, stavgång, löpning och skidåkning. Här är även en mountainbikebana och gillar du asfalt så är landsvägscyklingen runt Sunne fantastiskt fin återhämtning och njutning för kropp och själ – Pausa, koppla av och belöna dig.

På vårt spa får du återhämtning och njutning. Ny energi för kropp och själ. Du kan njuta av varma bad ute och inne. Slappna av i någon av våra fyra olika bastur. Vara med på något av alla våra träningspass. Unna dig en behandling från ett av Nordens bredaste utbud av spabehandlingar. På menyn står massage i olika former, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kurbad, basturitualer och mycket mer.

Gymmet 06.00-22.00
Spa-receptionen 08.00- 20.00
Poolområdet 07.00-22.00

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Vinprovning
En basprovning där vi går igenom vinets historia och provar
5 olika viner, både vita och röda.

Champagneprovning
En basprovning där vi går igenom Champagnens historia
och provar 5 olika Champagne.

Ölprovning
Föreläsning & guidning på Västra Ämteviks Bryggeri här i Sunne,
5 olika öl, inkl. transport fram & tillbaka.

Ostprovning
Föreläsning av lokala Lillängens Gårdsmejeri som avslutas
med en provning av deras ostar.

Vin och Ostprovning
Vi provar 4 utvalda Ostar med tillhörande vin.

Mat och dryckesquiz
En frågesport kring mat, kultur och dryck, ni tävlar med fördel indelade lag där ni får prövar era smaklökar, kunskap och gissa er fram.

Sparitual
Gör en Spa ritual anpassad till aktivitet avslappnad eller uppiggande beroende på vad ni önskar. Här kan ni välja med att ha med sig en spavärd eller om ni önskar att göra det i egen regi.
Sparitual inkl. terapeut inkl. en enhet öl/vin/alkoholfritt/smoothie.

Solen lyser alltid på Selma Spa
I vårt solrum – Solen – har vi byggt upp en miljö för att ge en komplett solupplevelse med solljus, vind och havsljud. En stunds vistelse i den här miljön är avslappnande, motverkar stress och ger istället energi och en känsla av upprymdhet.
Solrum inkl. en enhet öl/vin/alkoholfritt/smoothie.

Kräftskiva
Under augusti och september erbjuder vi kräftskiva i samband med er konferens. Vi dukar vi upp nykokta kräftor, lite annat smått och gott som hör vår kräftskivan till, självklart finns också sånghäfte och hattar redo för er.