Upplev mer på Scandoramas rundresor

Längtar du efter en upplevelserik semester med mer än sol och bad? Då är du inte ensam! Trenden visar att allt fler vill uppleva mer under semestern. Att du ska komma hem med oförglömliga reseupplevelser har varit vårt mål sedan vi startade med guidade rundresor för snart 40 år sedan. Vackra vyer varvas med fantastiska sevärdheter och såväl kultur som historia. Allt under ledning av våra skickliga och engagerade Scandoramaguider som gör att du kan lägga allt fokus på reseupplevelsen.

Kanske drömmer du om en rundresa i det karibiska paradiset Kuba eller en rundtur bland Skottlands vackra och dramatiska natur? Vi har resor både till Europas smultronställen och spännande äventyr långt bort! Res med buss hela vägen eller flyg ner till din rundresa – välj vad som passar dig, vi har både och.

Alltid med Scandoramaguide

När du reser med våra Scandoramaguider kan du vara säker på en sak – du är i goda händer, från start till mål. Du får inte bara en ciceron utan även en tusenkonstnär vid din sida, som brinner för att ge dig bästa möjliga service. Dessutom kan det också allt det där andra som gör din resa både spännande och trygg – de visar dig guldkornen så att du kan äta den godaste maten och se de vackraste vyerna, de känner lokalbefolkningen och ser till att din reseupplevelse blir något utöver det vanliga.

Krydda med spännande utflykter

Våra utflykter är noga utvalda och paketerade för att ge dig upplevelser och intryck utöver det vanliga. Utflykterna utformas i samarbete med våra duktiga Scandoramaguider för att du ska få se och uppleva de bästa godbitarna på varje resmål. Provsmaka lokala viner och specialiteter, följ med på en spännande stadsrundtur eller hisnande naturupplevelse. Vi tar dig bortom de traditionella turiststråken och närmare människorna, maten och kulturen. Till storslagna sevärdheter och gömda pärlor.

Några av våra rundresor

  • Grekland Runt
  • Spaniens Höjdpunkter
  • Alsace, Bourgogne & Champagne
  • Kuba
  • Engelska sydkusten
  • Luganosjön
  • Kroatien runt med Dubrovnik
  • Sri Lanka
  • Färöarnas magi
  • Georgien & Armenien

Be first to comment

19 − 13 =