Sök och tryck på enter

Vi finns för dig som värdesätter service även efter köpet

“Det ska vara både roligt, enkelt och tryggt att köpa husbil. Det är en stor och viktig investering som ska hålla många mil och ge härliga upplevelser.”

Därför vill vi på PR Husbilar stötta alla våra kunder till hundra procent så att köpet blir rätt. Vi hjälper till att hitta den bil som passar för dina behov, lägger upp en trygg och förmånlig finansiering, hjälper dig att försäkra och finns sedan tillgängliga så länge du har bilen kvar. Eftermarknad, tillgänglighet och trygghet efter köpet är en självklarhet. Att köpa husbil hos oss är inte en tillfällig transaktion utan ett ömsesidigt utbyte som ofta varar i många år. Våra många återkommande kunder och trogna klubbmedlemmar visar att vår omtanke uppskattas och det ger ringar på vattnet.

PR Husbilar startade 1989, ägs av Fredrik Ryberg och sysselsätter drygt 20 personer. Vi säljer omkring 75-100 nya husbilar och mellan 150–200 begagnade per år, med en omsättning på ca 200 MKr/år. Inom företagets lokaler om totalt cirka 3700² ryms två utställningshallar för nya och begagnade fordon, en leveranshall för leveransgenomgångar, verkstad för montering och service, rekonditioneringsytor för tvätt och städ och lager.

Efter 30 års erfarenhet har vi stora kunskaper om branschen och om de flesta märken som finns på marknaden idag. I vår begagnathall finns många av dem representerade medan vi har valt att sälja fyra nybilsmärken: Rapido, Itineo, Dreamer och Westfalia. Det är de märken vi tycker uppfyller våra önskemål om riktigt bra husbilar och vanar och vi har mycket goda kunskaper om dem. Kom gärna hit och låt oss visa våra olika modeller. Vi har en 2300m² stor utställningshall och utöver våra nya bilar finns här alltid ett hundratal begagnade. Hos oss finns något för alla, och kaffet står alltid och väntar.
 
Vi är naturligtvis medlemmar i Husvagnsbranschens Riksförbund, och av HRF auktoriserad återförsäljare.
 
Välkomna till oss på PR Husbilar i Sollebrunn!