Kurts Husvagnar startar unik webbTV-kanal

nyhet-kurts-husvagnar

Kurts Husvagnar gör en unik satsning på egen webb-tv. Tittarna får följa med bakom kulisserna i husvagns- och husbilsbranschen, där de utöver att få veta hur arbetet bakom går till även får ta del av tips och inspirerande innehåll. Avsnitten släpps på Kanon-Kurts youtube-kanal och Facebook.

Anledningen till varför de valt att öppna upp en webb-tv är för att de vill dela med sig av sin vardag och även hjälpa de som är intresserade av husvagnar och husbilar.

– Jag tycker det finns ett hål som vi kan fylla med vår webb-tv. Jag tror människor kan uppskatta att se vad vi gör och vad vi kan här på företaget och därför känns det som något att satsa på, säger Per Lodén, VD på Kurts Husvagnar.

I avsnitten, som heter Kanon-Kurts rörliga bilder, kommer tittarna få en inblick bakom kulisserna på mellansveriges största husvagns- och husbilshandlare. Tittarna får följa med VD:n Pär, säljarna Ove och Veronika samt den övriga personalen i butiken och på verkstaden i deras möte med kunder och i arbetet bakom verksamheten. Tittarna kommer även få ta del av tips och inspirerande innehåll som kan hjälpa husvagns- och husbilsägare på deras semester och i deras vardag.

-Husvagnsbranschen kan bjuda på mycket, det finns många spännande möten, missförstånd och skojigheter som går att fånga på film, säger Ove Ek, försäljningschef på Kurts Husvagnar.

Avsnitten är gjorda med en humoristisk känsla med fokus på kompetens. Företaget hoppas att just den roliga känslan på avsnitten ska addera något till upplevelsen. De tycker att det är just det humoristiska och inbjudande tilltalet blandat med företagets kompetens som är det unika med Kurt Husvagnar.

-Vi vill att alla som kommer till vår butik ska känna sig välkomna och ha en rolig stund. Så därför ville vi även att webb-seriens inslag ska spegla det, säger Per Lodén, VD på Kurts Husvagnar.

Nya avsnitt av Kanon-Kurts rörliga bilder kommer laddas upp några gånger per månad på Kurts Husvagnars Youtube-kanal. Dessa klipp går även att nå via hemsidan och företagets Facebook-sida.

Länk till premiäravsnittet: https://youtu.be/23RpCYhsZko

Kanon-Kurt på facebook: www.facebook.com/kanonkurt

Direktlänk till youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC5Chkmt_7PRuOD-FFUgxCAg

Be first to comment

fem − 5 =