Om Kosta Boda Art Hotel - Kosta Boda Art Hotel

Mitt i Glasriket ligger denna oas där man kan hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila, god mat och välgörande behandlingar.

Det unika och prisbelönta Kosta Boda Art Hotel är inte bara ett välbesökt hotell utan också ett showroom för Kosta Bodas glas. I alla publika miljöer, så även på hotellrummen, är smyckade med glaskonst från Kosta Bodas världsberömda glaskonstnärer. Den röda tråden är glaset och den följer gästen genom hela hotellet. Från det att gästen kommer in i lobbyn tills att gästen somnar för kvällen.

Pool

Hotellets prisbelönta spaavdelning med bl.a. utmärkelsen Sveriges bästa spabehandling 2015 med behandlingen Art Glass Escape. En behandlig som bl.a. innehåller varm glaskonst mot kroppen. I spa avdelningen simmar gästerna dessutom i en pool med en glaskonstutställning i botten-one of a kind!

Gastronomisk ledare för köket är Edin Dzemat, tidigare lagkapten för svenska kocklandslaget. Han kommer under hösten även leda arbetet med hotellets nya restaurang, Brasserie by EDz, som öppnar i september. Ett brasserie för ett femtiotal gäster och med en öppen vinkällare för gästen själv att handplocka.