Sök och tryck på enter

Kaffeteriet är årets Längs Göta Kanalföretag

Utmärkelsen Längs Göta Kanalföretag går i år till Kaffeteriet i Borensberg. De får priset för den fantastisk resa de gjort samt att de idag ett stabilt företag med en bred verksamhet kring kanalen, samtidigt som de bidragit till Göta kanals utveckling.

Kaffeteriet har funnits sedan 2014 då Catharina Rodling och Jonas Nilsson startade upp sin verksamhet i det ombyggda magasinet i gästhamnen i Borensberg. De driver idag både café och ställplats i Borensberg.

Motiveringen för utmärkelsen lyder: ”Kaffeteriet har tagit en självklar plats i Borensbergs hamn, varit lyhörda för marknadens behov och utvecklat både caféverksamheten och ställplatsen till en ny dimension. Med året runt-öppet och inbjudande, kreativa aktiviteter, som de också sprider på sociala medier, marknadsför de Göta kanal och har skapat sig ett namn både på orten och längs kanalen.
Catharina bidrar aktivt till Officiell Partner Göta kanal genom både erfarenhetsutbyte, sitt utmanande och analyserande tankesätt och sitt stora engagemang.”

– Vilken överraskning. Vi är så stolta för utmärkelsen, det är ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll. Detta ger oss en riktigt bra kick för ytterligare kliv framåt, säger en tagen Catharina Rodling.

– Göta kanal har som besöksmål utvecklats starkt, det är många företag som bidrar till utvecklingen och därför känns det extra kul att varje år få utse Årets Längs Göta kanalföretag. Det är med stolthet som vi i år uppmärksammar Kaffeteriet i Borensberg, säger Anna Meyer, Marknads- och Informationschef på Göta kanalbolag.

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =