Om KABE Husvagnar

kabe_1

KABE Husvagnar och husbilar – Det finns alltid en perfekt KABE

KABE har ett utbud som tilltalar de flesta. Här finns topputrustade husbilar och husvagnar i det absoluta premiumskiktet, men också prisvärda modeller med lite färre tillval.

Modellåret 2018 presenterar KABE en helt ny kaross för husvagnarna i Ädelsten-, Royal-, Imperial- och Haciendaserierna. Den nya exteriören har ett modernt utvecklat formspråk och målsättningen har även varit att skapa mer rymd interiört vid framgruppen. Samtidigt finns de klassiska särdragen kvar, som gör att du alltid känner igen en husvagn från svenska KABE.

– 2018 utökar vi Classic modellserien med Classic 630, som kan fås med en extra sittgrupp i mitten alternativt med våningsbäddar. Dessutom finns den populära barnkammarvagnen Classic 600 i ytterligare två planlösningar som också är anpassade för familjer med barn, berättar Roberth Eriksson, ritkontorschef på KABE Husvagnar.

På husbilssidan 2018 får det stora flaggskeppsmodellen Imperial i910 sällskap av en lite mindre version, Imperial i810. Båda modellerna har tandemaxel som standard och kan fås med flera olika planlösningar.

– Imperial har fått ett fantastiskt mottagande på marknaden, både här hemma i Sverige och internationellt. Nu ser vi fram emot att presentera nya Imperial i810, som vi tror har potential att bli en riktig storsäljare, säger Joakim Karlsson.

 

Besök oss gärna online på: www.kabe.se

eller hos din närmsta återförsäljare: www.kabe.se/se/aterforsaljare/sverige/

Håll dig uppdaterad på:

Facebook: KABE Husvagnar och husbilar www.facebook.com/kabehusvagnarhusbilar

Instagram: @KABEHusvagnarochhusbilar www.instagram.com/kabehusvagnarhusbilar/