Thriller live

Direkt från Londons West End där den nu är i sitt rekordbrytande 9:e år, är THRILLER LIVE en spektakulär konsert skapad för att fira karriären till en av världens största underhållare.
10/2 Malmö | 12/2 Stockholm. Biljetter: www.juliusbiljettservvice.se

THRILLER LIVE är den ultimate konserthyllning till the King of Pop – Michael Jackson och the Jackson 5! Thriller live är nästan som att uppleva självaste Michael Jackson livs levande på scen. Showen, som har setts av över 4 miljoner människor i över 30 länder, fortsätter att vara moonwalken runt om i världen och tar dig på en visuell, ljud och elektrifierande resa genom magiken i Michaels Jacksons 45-åriga musikhistoria.

Under föreställningen kommer du garanterat att sjunga med i de stora hitsen som; I Want You Back, I´ll BeThere, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She´s Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song och självklart Thriller samt många, många fler!

Föreställningen passar alla, ung som gammal, Michael Jackson-fan eller ej!

Mer info: www.juliusproduction.se

 

Vi är ett produktionsbolag med huvudsaklig verksamhet att producera, marknadsföra och genomföra konserter, shower, utställningar, turnéer och teateruppsättningar i hela Skandinavien. Företaget började arrangera konserter 1972.

Be first to comment

tolv − två =