Nu förlängs succén ”The Sound Of Music” på Nöjesteatern i Malmö, februari 2018

Nu är det klart att man släpper 12 nyinsatta föreställningar februari 2018.Musikalen hade premiär den 29 september på Nöjesteatern i Malmö, intresset blev snabbt stort med flertalet slutsålda föreställningar under hösten.

Nu är det klart att man förlänger och släpper fler föreställningar 2018, för att möta det stora intresset efter biljetter!

Om man bara har det minsta intresse av att se något enastående är detta musikalen man skall se. Se publikens hyllningar på facebook. Med fantastiska dans och sångnummer tar ensemblen med oss genom den tidlösa musikalen från 1959. I Nöjesteaterns uppsättning möts vi av sprudlande sång och dansnummer av Elisa Lindström tillsammans med de 7 von Trapp barnen. Ljuvlig skönsång från Abbedissan, Eva-Lotta Hultman och förtjusande toner när Christopher Wollter sjunger klassikern Edelweiss.

Om Elisa Lindström: Elisa har tävlat i Let´s Dance där hon (2016) vann och blev snabbt hela svenska folkets favorit. Hon blev dessutom Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015). 2013 vann hon tillsammans med sin kör TV4s Körslaget. Hon har även vunnit Dansbandskampen i SVT med sitt dansband Elisa´s (2010).

Om Christopher Wollter: Sångare och skådespelare med en mängd huvudroller på bland annat Malmö Opera, Göteborgsoperan, Stockholms Stadsteater och Oscarsteatern. Han har även haft roller på Dramaten, Lorensbergsteatern och Teater Brunnsgatan fyra. Christopher har också setts i TV-serier och filmer som Lyckliga Jävel, Maria Wern och Anna Odells Guldbaggevinnande Återträffen. Bland rollerna på Malmö Opera kan nämnas Chris i Miss Saigon, titelrollen i Doktor Zjivago, Herr Kameleont i Banankontakt, kläddesignern Beddini i Top Hat och nu senast som John i Musikalen Tänk om.

Handlingen: Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset. Något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Kapten von Trapp tycker i början inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Kapten von Trapp gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster, där får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II.

Mer info och biljetter: www.thesoundofmusic.nu

 

 

Vi är ett produktionsbolag med huvudsaklig verksamhet att producera, marknadsföra och genomföra konserter, shower, utställningar, turnéer och teateruppsättningar i hela Skandinavien. Företaget började arrangera konserter 1972.

Be first to comment

2 × fem =