Nyheter från Niesmann

Den första av sitt slag – nya Smove, Arto, Flair, Utbud, Highlights.

NYA SMOVE – EN BLICK PÅ DEN FÖRSTA AV SITT SLAG

Smove är i en klass för sig. Den är inte någon halvintegrerad modell, och heller inte någon Liner – den är både och. Här är fördelarna hos de båda typerna, förenade i en enda modell – i en halvintegrerad Liner. Snabb och smidig som en halvintegrerad, erbjuder den lyxen hos en Liner-modell. Den är den första av sitt slag!

Den karakteristiska, ClouLine-inspirerade designen ger Smove en sportig framtoning. Samtidigt har det under hela designarbetet lagts stor vikt vid strömlinjeformen, och resultatet har blivit att Smove inte bara ser snabb ut. Dess goda aerodynamiska egenskaper gör också, att det går lite fortare att ta sig fram till semestermålet.

De mjukt utformade övergångarna mellan Fiatförarhyttens dörrstolpar och den påbyggda husbilskarossen, samt vindrutan som ansluter till hyttöverbyggnaden helt utan nivåskillnader, gör att Smove känns som gjuten i en form. Den svepande linjeföringen, och de smala spalterna vid dörrar och luckor, förstärker den eleganta designen. I bakgaveln på Smove finns alla tekniska detaljer – exempelvis baklyktor, backkamera och ett högt placerat bromsljus – elegant integrerade. Linjeföringen från tak och sidokjolar fortsätter i spoiler och bakgavel, vilket förstärker den tredimensionella designen.

ARTO – DE VACKRASTE SIDORNA PÅ SEMESTERN

Du vet väl att det är lätt att bli förälskad när man har semester? Och när det gäller våra bekväma Arto-modeller handlar det ofta om kärlek vid första ögonkastet – detta inte minst tack vare den personbilsinspirerade designen, med sina konvexa och konkava ytor, som verkligen drar blickarna till sig. Med sin unika design har den redan imponerat på facktidningarnas experter och vunnit flera priser – nu senast reddot Design-Award.

RESLUST INGÅR

I Arto har vi lyckats kombinera imponerande köregenskaper och innovativ teknik med en fantastisk komfort. Ge dig ut på en upptäcktsfärd och låt dig fascineras av all den utrustning och alla de finesser som dessa husbilar har att erbjuda.

FLAIR – DET NYA GEMENSAMMA DESIGNSPRÅKET HOS NIESMANN+BISCHOFFS

Det nya gemensamma designspråket hos Niesmann+Bischoffs modeller, som understryker bredden
och dynamiken hos bilarna, förstärks av den unika kombinationen av varselljus och blinker, av den fina kromranden och logotypen i frontens mitt.

Niesmann+Bischoff Highlights

  • Smove – den första av sitt slag
  • Smart inbyggd backkamera
  • Formgivaren Judith Milberg förvandlar husbilen till ett modernt hem
  • GERMAN DESIGN AWARD: utmärkelse till Arto
  • Prisvinnande design – RED DOT award för Flair

Be first to comment

fyra × 2 =