Nyheter från Concorde

Nya Edition 35, Storsäljaren Charisma och “Giganten” Liner Plus är några av 2017 års nyheter från Concorde.

EDITION 35* – Limited Edition – tillverkas endast i 35 exemplar

2017 har Concorde tillverkat Premiumhusbilar i 35 år, detta måste firas med” EDITION 35” ! Denna modell är en 840 med separata sängar byggd på Iveco Daily 65C21. I ”EDITION 35” finns massor av extra utrustning i Jubileumspriset, såsom 205 hk Motor, Nya växellådan från ZF, Luftfjädring samt en massa godis på Ivecochassiet ! Dessutom är den fullsmockad med nästan allt man behöver ha på en riktig lyxhusbil.

CONCORDE CHARISMA – Storsäljaren i premiumklassen

Charisma är som namnet antyder att vi pratar Husbil i det yttersta Premium-segmentet.
Dessa byggs på beprövade chassien från Iveco Daily med en totalvikt från sju ton.
Det finns även större & tyngre chassin för den som vill ha.
På Charisma väljer man på följande chassien:
• Iveco Daily
• Iveco EuroCargo

”GIGANTEN” LINER PLUS – Individuellt resande när det är som bäst

Från 9-15 tons totalvikt upp till 11,5 meter lång och 2,5 meter bred. Siffrorna talar för sig själva!

Liner Plus är en imponerande farkost som ger ett majestätiskt intryck. Två stora starka chassin finns att välja på till Liner Plus: Iveco EuroCargo och Mercedes Atego, där den sistnämnda har en 299-hästars rak 7,7 l dieselsexa med 1200 Nm vridmoment.

Inte bara exteriört utan även inredningen i Liner Plus är något utöver det vanliga. Utrustning som är av absolut högsta klass kombineras med maximalt utnyttjande av utrymmet. Detta ger en känsla av lyx och fulländning. De flesta Liner:s är bestyckade med ett rejält Bil-garage som finns i ett flertal varianter med möjlighet att få med sig allt från en Smart-Car upp till Mini Cooper.

På Elmia Husvagn & Husbil visar vi dels Liner Plus 996 L med ”Dubbla” Köksbänkar samt Giganten 1136 G-Max med Fiat 500 Garage !

 

 

Be first to comment

8 − tre =