Forsbergs Fritidscenter blir störst i Sverige

Forsbergs Fritidscenter blir störst i Sverige med 6 olika center runt om i landet.

Forsbergs Fritidscenter – Kunskap om livet på hjul

Vi vågar med gott samvete påstå att vi kan det här med husbilar och husvagnar. I snart tre decennier har Forsbergs Fritidscenter hjälpt människor som förstått glädjen och friheten av ett liv med hjul under semesterboendet, bostaden eller hemmet att hitta sin favorit. Det är ett sätt att leva, resa och uppleva man måste förstå och ha i ryggraden, för att kunna guida människor till rätt val. Sedan starten 1991 i Hyssna med fem medarbetare har vi idag växt till Nordens största husbils- och husvagnsförsäljare. Med cirka 70 medarbetare på 6 center runtom i Sverige – Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Mantorp & snart även Karlstad – erbjuder vi marknadens starkaste varumärken: Hobby, Bürstner, Frankia, Niesmann Bischoff och Concorde.

Sedan 2011 är Inter IKEA Investments huvudägare med Forsbergs grundare Christian och Mathias Forsberg samt Management som delägare och drivande i bolaget. En ägarkonstellation som tillsammans med 6 engagerade platschefer & massor med fantastiska medarbetare säkerställer stabilitet, kunskap och kompetens ! Det får man efter att ha kört husbil i över 30 år.

STÖRST I SVERIGE – Nu ännu större – 6 center!

FORSBERGS HYSSNA – Forsbergs Fritidscenter har sitt huvudkontor i Hyssna och det var där allting startade 1991. Huvudanläggningen har en inomhusyta på 6 000 kvm och till det kommer ytterligare 500 kvm på andra sidan vägen som är utställning för begagnade husvagnar under vintern. Anläggningen är komplett med försäljning av företagets alla märken, butik med reservdelar och tillbehör, fullutrustad serviceverkstad med mera.
Platschef: Jonas Karlsson.
Antal medarbetare: 36.
Utställningshall: Ca 6 000 kvm.
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husvagnar och husbilar.

FORSBERGS I BJUV – I vackra Bjuv bröts det förr kol i byns gruvor. Idag är det litet välmående samhälle strax öster om Helsingborg. Här erbjuder även Forsbergs Fritidscenter husbilar och husvagnar.Anläggningen har en yta på 1 000 kvm. Anläggningen är komplett med försäljning av företagets alla märken, butik med reservdelar och tillbehör, fullutrustad serviceverkstad med mera.
Platschef: Bengt Petersson.
Antal medarbetare: 7.
Utställningshall: Ca 1 000 kvm.
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husbilar och husvagnar.

FORSBERGS STOCKHOLM – Hufvudstaden behöver ingen närmare beskrivning men Fantastisk, det är den! Anläggningens 1 500 kvm är komplett med försäljning av företagets alla märken, butik med reservdelar och tillbehör, fullutrustad serviceverkstad med mera.
Platschef: Petra Olsson
Antal medarbetare: 11
Utställningshall: Ca 1 500 kvm
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husbilar och husvagnar.

FORSBERGS BORLÄNGE – Dalarnas största stad Borlänge vid vackra Dalälven är inte bara hemstad för Jussi Björling och Mando Diao. Här ligger även en av Forsbergs Fritidscenters sex anläggningar. Anläggningen har en yta på 1 200 kvm. Den är komplett med försäljning av företagets alla märken, butik med reservdelar och tillbehör, fullutrustad serviceverkstad med mera.
Platschef: Fredrik Eljas
Antal medarbetare: 5
Utställningshall: Ca 1 200 kvm (Flyttar till större lokaler under Vintern 2016/2017)
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husbilar

FORSBERGS MANTORP – Alla som är intresserade av bilsport känner till Mantorp. Här har det körts bilracing på Mantorp Park sedan 1969. Men det lilla samhället på den östgötska slätten är även känt för sitt stora utbud av husbilar – sedan 2016 under Forsbergs Fritidscenters flagg. Här erbjuds kunder och besökare av en stor och fräsch utställningshall, toppmodern serviceverkstad, ny tvätthall och en stor butik för reservdelar och tillbehör.
Platschef: Peter Östlund
Antal medarbetare: 6.
Utställningshall: Ca 3 600 kvm.
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husbilar.

FORSBERGS KARLSTAD – Här skiner som alla vet alltid sola & ett gladare folk än värmlänningarna får man leta efter. Här, nästan i stadens kärna på gamla mejeriets område hittar man Forsbergs fina utställning – starten sker under hösten 2016. Här erbjuds kunder och besökare av en stor och fräsch utställningshall, toppmodern serviceverkstad och en butik för reservdelar och tillbehör.
Platschef: Tor Hauge
Antal medarbetare: 1 (kommer att bli ytterligare 5 stycken under Hösten/Vintern)
Utställningshall: Ca 1 600 kvm.
Märken: Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff, Bürstner och Hobby husbilar.

Concorde

Concorde är vårt flaggskepp. En husbil i det översta premiumsegmentet. Med flera olika modeller
som alla erbjuder oöverträffad komfort på högsta nivå.

Niesmann+Bischoff

Levererar högklassiga, innovativa och komfortabla premiumhusbilar världen över. De imponerar med snygg design både inuti och utanpå.

Frankia

Frankia är en flexibel husbil. Vilken planlösning du än väljer så kan du få den som alkov, halvintegrerad eller helintegrerad.

Bürstner

Upplev friheten i en husbil från Bürstner. Bakom Bürstners husbilar finns mer än 25 års erfarenhet som borgar för väl genomtänkta och fungerande lösningar.

Hobby

Hobbys husbilar kombinerar funktionell utrustning och modern teknik. Hobbys husvagnar kombinerar
funktionell utrustning och modern teknik med elegant design.

 

Drömhusbilarna hittar du hos Forsbergs

Besök vår monter på Elmia Husvagn Husbil 2016.  Kom till vår 1900m² stora monter A01:30. Där visar vi 2017-års nyheter från Concorde, Frankia, Niesmann+Bischoff och Hobby. Forsbergs finns även representerade i Bürstner samt Hobbys husvagnsmonter, även dessa i hall A.

 

Be first to comment

fyra − tre =