Hunnebergs Outdoormässa

När man säger mässa tänker många på sorliga mässhallar packade med besökare, även om det är en vildmarks eller friluftsmässa ser det likadant ut. Hunnebergs Outdoormässa däremot är en natur- och friluftmässa som äger rum just ute i naturen. Välkommen till Bergagården, Hunneberg den 22-23 april.

 

Vildmarksmässa med prova-på-aktiviteter

Hunnebergs Outdoormässa är en aktivitet- och friluftsmässa som syftar till att belysa de föreningar och företag som har naturen som arena. Som besökare kommer du att presenteras för en rad olika föreningar som visar upp sin verksamhet för dig genom olika prova-på-aktiviteter.
Mässan utgår från Bergagårdens mitt där alla deltagaraktörer står med sina informationsbord. Därifrån följer man promenadstigen runt området och på vägen testar man alla de aktiviteter som finns på de olika aktörernas stationer.


Det övergripande syftet med mässan är att uppmärksamma friluftslivet och naturaktiviteter och attrahera människor som redan är, eller kan bli, intresserade av friluftsliv. Dessutom bidrar Hunnebergs Outdoormässa till föreningslivet genom att erbjuda en rekryteringsplattform och förmedla kunskap till besökarna om friluftsliv samt hur man utövar detta med respekt för naturen

Fri entré
Besökare betalar igen entré till området och utställare betalar humana deltagarpriser. Detta för att locka besökare och deltagare med alla ekonomiska förutsättningar.

Redan klara aktiviteter är:
Orientering
Downhill
Mountainbike
Kajakdemonstration
Mulles Dag under lördagen
Barnaktivteter med Friluftsfrämjandet
Prova på hajklivet med scouterna
Prova på Geocaching
Luftgevärsskytte
Naturfotoutställning

Öppettider:
kl. 10-16
22-23 april

Läs mer på: www.hunneberg.com eller på Hunnebergs Outdoormässa Facebooksida 

Be first to comment

fem − 5 =