FRIHET ATT VARA DIG SJÄLV – NYA SONIC

Föreställ dig en stilren strömlinjeformad integrerad husbil utvecklad precis efter dina behov. Där alla funktioner som du kan tänkas önska finns och bara är precis där de ska vara. Där stämningen alltid är perfekt oavsett tid på dygnet eller året. Det är vår nya Sonic. Uttrycksfull design med svepande linjer och med alla goda köregenskaper som tidigare modeller. Ta sedan steget in en miljö fylld av harmoni och lyx. Låt blicken vandra mellan stilfulla former och vackra detaljer. Utrymmet, komforten och ergonomin är genomtänkt in i minsta detalj – och det är just det som gör skillnaden.

HARMONI

Enastående exteriör och interiör design. En elegant enkelhet där detaljer harmonierar med den stilrena designen. Noggrant utvalda material, färger och textiler som tillsammans med den justerbara LED-belysningen lyfter fram de eleganta linjerna och skapar en avslappande atmosfär.

LYX

Kompromisslöst utrymme och lyx för den krävande husbilsanvändaren. Var sak har sin plats och i den öppna planlösningen finns ett nytt vardagsrum och kök. Det luxuösa sovrummet och badrummet erbjuder avskildhet och lugn. Du får ditt eget utrymme, vart du än går.

FUNKTION

I nya Sonic möter form funktion i en smakfull kombination. Perfekt integrerad med Fiat Ducato chassi. Kraftfulla och effektiva Euro6 motorer och kaross i Adria Comprex- konstruktion för bästa prestanda och hållbarhet.  Välj mellan flera högkvalitativa värmelösningar och upplev vår kompetens av isolering, luftflödeshantering och klimatkontroll. Byggd för att hålla Adrias höga krav och levereras med en 2 års fabriksgaranti och en särskild täthetsgaranti på 7 år.

Njut av friheten att resa och att få vara dig själv!

 

Be first to comment

tre × 4 =