Sök och tryck på enter

3 evenemangstips i Sälen

Sälen är en klassisk vinterskidort som lockar både barnfamiljer som partysugna. Vi listar tre heta nöjen i december.

 

01. En magisk kväll

Den 25 och 27 december gästas Högfjällshotellet av magikern Joe Labero. Det blir en ”close up” då du kommer riktigt nära hans magi. Föreställningen Unplugged går av stapeln den 25e kl 17 och 19:30 och den 27e kl 17. Föreställningen lämpar sig för vuxna och barn från 7 år.


02. Jubileumsshow

Wallmans femte säsong i Sälen bjuder på de sista årens absoluta favoriter. Det blir allt ifrån opera till hårdrock och schlager. Från och med den 26e december, onsdagar, fredagar och lördagar, kan du avnjuta kombinationen av en välsmakande festmeny och en spektakulär show av glädje, energi, skratt och fantastiska sångröster på Lindvallens restaurang.


03. Nyårsfirande

Avsluta året med stil på anrika Högfjällshotellet. Det finns flera olik alternativ att välja på i restaurangerna och gemensamt är att till alla alternativ ingår det entré till nattklubben och nyårsfirandet efter respektive middag. I Vinterträdgården blir det nyårsshow med bland andra Åsa Fång, Nina Söderquist och Richard Herrey, som bjuder på alltifrån ABBA till Edith Piaff.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =