Sök och tryck på enter

Sarahs Stockholmspärlor

Sarah Dawn Finer, bland annat aktuell med Melodifestivalen, tipsar om sina favoriter i Stockholm.

STOCKHOLM Vår huvudstad bjuder på vacker arkitektur, kulturella upplevelser i världsklass och stoltserar med en natur få andra städer kan tävla med.

Mat & Dryck

”När jag går ut och äter tycker jag att Rörstrandsgatan är ultimat, här finns något för alla. Annars väljer jag gärna restauranger som ligger vid vatten, det inger en speciell känsla. Jag tar gärna en drink på en hederlig Irländsk pub, men går också gärna till Cloud Nine, Hillenberg L’Avventura och Griffins steakhouse.”

L'Avventura
L’Avventura

Utflykt

”Återigen vatten! Jag ger mig gärna ut på vattnet, det är ett fantastiskt utflyktsmål. Jag älskar Fjäderholmarna på sommaren och tar gärna en tur ut till Vaxholm under de varmare månaderna.”

Fjäderholmarna
Fjäderholmarna

Musik

”Här finns det magiska saker att välja mellan! Själv går jag gärna och lyssnar på jazz eller soul på Fasching, det är en fantastisk upplevelse. Men jag älskar också att gå på musikal, till exempel på Oscarsteatern, musikalfantast som jag är.”

Fasching
Fasching

Promenad

”Djurgården i vackert väder är väldigt svårslaget, det är tyst och lugnt och vackert. Annars promenerar jag också gärna längs med Karlberg.”

Djurgården
Djurgården

Bo

”Ulrika Hotel är en favorit, men jag älskar också Lydmar och Bank Hotel. Har man en lite tightare budget rekommenderar jag Generator.”
Generator i Stockholm är beläget vid Norra Bantorget i Centrala Stockholm. Kedjan är ett av Europas snabbast växande hostelföretag, de är pionjärer inom lyx till överkomligt pris och duktiga på sociala upplevelser.

Generator hostel
Generator hostel

Övre bilden: Sarah Dawn Finer. Foto: Magnus Norman

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 5 =