Nytt hotell i Stockholm city

best western hotel stockholm

I måndags öppnades dörrarna till Best Western &hotel, en ny hotellsatsning på Apelbergsgatan 40, nära Hötorget i Stockholm.

Hotellrummen är till ytan mindre men man har lagt ner mycket energi på kvalitet och funktion. Målet har varit att ta fram en prisvärd hotellprodukt med mycket hög kvalitet.

– Att exempelvis helt ta bort restaurang eller all receptionspersonal är nog inte något vi är riktigt redo för ännu. Att däremot ta bort en tjänst som room service och att checka in via en incheckningsautomat med hjälp av en hotellvärd eller värdinna tror jag är sådant som dagens gäster är beredda att acceptera om priset är anpassat därefter, säger Lars-Jerker Molin, VD och delägare på Sleepingfox Hotel Group AB.

Det nya hotellet har 201 rum, varav 61 rum ligger under mark, en restaurang, bar och en lounge samt ett fitness center med bastu.

– Det känns fantastiskt kul att få öppna ett nytt Best Western hotell i centrala Stockholm. Det händer mycket i staden nu, särskilt i det område där hotellet ligger och vi känner att vi bidrar till att ett nytt trevligt och väldigt centralt hotellstråk bildas. Visionen vi haft om ett modernt, yteffektivt hotell med hög klass står nu äntligen klart, säger Jonas Westring, hotelldirektör samt delägare av det nya hotellet.

Be first to comment

11 − två =